21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Γουίλ Σμιθ: Ζητά δημόσια συγγνώμη στον Κρις Ροκ μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

    Η πρόσφατη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ ήταν…επεισοδιακή και σίγουρα θα τη θυμόμαστε για καιρό. Ο λόγος φυσικά δεν είναι οι λαμπερές εμφανίσεις και οι ταινίες που κατάφεραν να αποσπάσουν το χρυσό αγαλματίδιο, αλλά το θεαματικό χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, όταν ο δεύτερος έκανε ένα κακόγουστο αστείο για το κούρεμα της συζύγου του, η οποία πάσχει από αλωπεκίαση.

    Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο γίνεται ο κακός χαμός, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να ανακαλύψουν αν το χαστούκι ήταν αληθινό ή στημένο από την παραγωγή των Όσκαρ. Ο Γουίλ Σμιθ πάντως, ο οποίος «φλέρταρε» αρκετά με τον κίνδυνο να του αφαιρεθεί το Όσκαρ, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Ροκ με ανάρτηση στα social media.

    Ο διάσημος ηθοποιός συγκεκριμένα αναφέρει:

    «Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζέντα ήταν υπερβολικό να το αντέξω και αντέδρασα συναισθηματικά.
    Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη σε εσένα, Κρις. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν αντιπροσωπευτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.
    Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της τελετής απονομής, όλους τους παρευρισκόμενους και σε όσους παρακολουθούσαν απ’ όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου από την ταινία King Richard. Μετανιώνω βαθύτατα που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεία Oscar: Το χαστούκι του Will Smith και 6+1 ακόμη ακραίες και άβολες στιγμές στην ιστορία των Oscars!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles