21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Gran Turismo 7 το 2014; Ούτε μία στο εκατομμύριο (δυστυχώς)…

    Το Gran Turismo είναι ένας τίτλος, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την επιτυχία οποιασδήποτε κονσόλας PlayStation (ανεξαρτήτως γενιάς)… Ειδικότερα, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στην αγορά το PlayStation 4, οι fans της αγαπημένης κονσόλας περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την ώρα που θα πιάσουν στα χέρια τους το νέο Gran Turismo 7. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όμως, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή για πολύ καιρό ακόμα…

    Gran Turismo 3

    Η κυκλοφορία του Gran Turismo 6 το Δεκέμβριο του 2013 σίγουρα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους τους gamers, καθώς οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν η Sony να κυκλοφορεί το νέο Gran Turismo στο PlayStation 3 και όχι στη νέα της κονσόλα που μετρούσε λίγες εβδομάδες στην αγορά. Η απάντηση ήταν σχετικά απλή, καθώς οι υπεύθυνοι της Polyphony Digital δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν μία κυκλοφορία σε μία κονσόλα, η οποία δεν είχε εκείνη την περίοδο ισχυρά ερείσματα στην αγορά. Βέβαια, το Νοέμβριο του 2013, ο δημιουργός της αγαπημένης racing σειράς, Kazumori Yamauchi είχε αναφέρει ότι η ανάπτυξη του Gran Turismo 7 είχε ήδη ξεκινήσει και ότι ο τίτλος θα βρισκόταν στα καταστήματα κάποια στιγμή μέσα στο 2014. Σύμφωνα με νέα του δήλωση ο Yamauchi ανασκευάζει την προηγούμενη άποψη του, λέγοντας ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κυκλοφορήσει το νέο Gran Turismo έντος του 2014. Επίσης, δεν έχει προγραμματιστεί μία Prologue edition, έτσι οι gamers του PS4, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο racing sim.

    Gran Turismo 2

    Με βάση τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι το πιο πιθανό είναι το Gran Turismo 7 να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, ωστόσο εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Yamauchi και το team του σκοπεύουν να δημιουργήσουν το πιο άρτιο τεχνικά Gran Turismo που έχει υπάρξει ποτέ (κάτι που σημαίνει 1080p και τρελή κίνηση στα 60fps), τότε πιστεύουμε ότι  η αναμονή θα αξίζει. Άλλωστε, το καλό πράγμα πάντα αργεί να γίνει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles