20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Grand Theft Auto: Φήμες θέλουν την Rockstar να ετοιμάζει remasters των GTA III, Vice City και San Andreas!

    Μπορεί όλος ο (gaming) γαλαξίας να περιμένει πως και πως την ώρα και τη στιγμή που η Rockstar θα ανακοινώσει το GTA 6, ωστόσο μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στον κοντινό ορίζοντα. Σε αυτή τη φάση κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το πότε θα βγει το νέο GTA (πρόσφατες φήμες κάνουν λόγο για το 2026), για αυτό και το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Grand Theft Auto 5 για τις νέες κονσόλες. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έγκριτες πληροφορίες, η Rockstar δεν αποκλείεται να «γεμίσει» το κενό με remastered εκδόσεις των GTA III, Vice City και San Andreas!

    Εάν τελικώς ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται το έγκριτο Kotaku, σε αυτή τη φάση οι developers της πρόκειται να δώσουν πνοή στα 3 προαναφερθέντα Grand Theft Auto, βασιζόμενα στην Unreal Engine. Μάλιστα, εφόσον ακολουθηθεί το πλάνο όλοι οι παραπάνω τίτλοι (που θα περιλαμβάνουν αναβαθμισμένα γραφικά και πλούσιο content) ενδέχεται να κυκλοφορήσουν κοντά την χριστουγεννιάτικη περίοδο (μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω εκδόσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Switch, καθώς επίσης και σε PC. Αν και μπορεί να μην είναι κάποιος νέος τίτλος, ωστόσο σίγουρα δεν θα μας χαλούσε η ιδέα για περισσότερο Grand Theft Auto με μία πιο… «σύγχρονη» πινελιά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles