19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Greyhound: Η νέα ταινία του Tom Hanks θα εκτινάξει την αδρεναλίνη σας στα ύψη (trailer)!

    Tom Hanks, Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και ναυμαχίες με γερμανικά υποβρύχια U-boats στον Ατλαντικό ωκεανό; Ε τότε το Greyhound θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει μία από τις πιο κορυφαίες πολεμικές ταινίες της φετινής χρονιάς. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Tom Hanks, στο οποίο ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί, υποδυόμενος έναν καπετάνιο του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α.

    O Captain Ernest Krause αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να κατευθύνει το αντιτορπιλικό του και να προστατεύσει μια νηοπομπή 37 αμερικανικών πλοίων στο θέατρο των επιχειρήσεων του Ατλαντικού, αποκρούοντας τις γερμανικές επιθέσεις. Όπως θα δείτε και στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε στο Greyhound επικρατεί πραγματικός πανικός, καθώς τορπίλες εκσφενδονίζονται από το πουθενά, την ώρα που το πλοίο του Tom Hanks επιχειρεί να δαμάσει τα κύματα κάνοντας ριψοκίνδυνες μανούβρες! Θυμίζοντας κάτι μεταξύ του Commander και της Δουνκέρκης του Νόλαν, το Greyhound φέρει τα χαρακτηριστικά όλων των blockbuster πολεμικών ταινιών που αγαπάμε και πρόκειται για την «επιστροφή» του Tom Hanks στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ύστερα από το θρυλικό «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» που κυκλοφόρησε το 1998. Τo Greyhound αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου και εσείς για αρχή δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε, να δυναμώσετε την ένταση και να απολαύσετε το πρώτο εκπληκτικό (και γεμάτο αδρεναλίνη) trailer…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles