24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Grounded: Ακόμα ένα παιχνίδι που θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη

    To Grounded, to survival game συνεργασίας που συνδυάζει στοιχεία από τα «Honey, I Shrunk the Kids» και «A Bug’s Life», πρόκειται να αποκτήσει και…τηλεοπτική animated μεταφορά, σύμφωνα με το Deadline.

    Ο Brent Friedman του Star Wars: Clone Wars θα γράψει την ιστορία, ενώ ο Brien Goodrich του Halo 4 θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το Grounded αναπτύχθηκε από τη Obsidian Entertainment και κυκλοφόρησε σε Xbox και PC το 2020.

    Το παιχνίδι συγκέντρωσε περισσότερους από 10 εκατ. παίκτες και διηγείται την ιστορία μιας ομάδας 4 φίλων που συρρικνώνονται στο μέγεθος μερμηγκιών, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της ταινίας του 1989 «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά». Ενώ μάχονται, πρέπει να μαζέψουν resources, να δημιουργήσουν supplies και να χτίσουν μια βάση για να επιβιώσουν.

    Οι Waterproof Studios / SC Productions, Kinetic Media και Bardel Entertainment θα αναλάβουν την παραγωγή της νέας σειράς, όμως δεν έχει γίνει σαφές αν θα διατεθεί αποκλειστικά streaming. Το Grounded αποτελεί ακόμα ένα, από τα πολλά παιχνίδια που έχουμε δει, τα οποία θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη.

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρόγραμμα PlayStation Stars ανακοίνωσε η Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles