22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    GTA 6: Αυτό είναι το custom PS5 που θα σε αφήσει… άφωνο!

    Είναι γεγονός ότι η δημιουργικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο» το τελευταίο διάστημα και συχνά βλέπουμε modders να παρουσιάζουν αξιοθαύμαστες κατασκευές, χρησιμοποιώντας υπολογιστές, παλιές κονσόλες και άλλα εξαρτήματα που κάνουν τη διαφορά. Ωστόσο, κάποιες φορές, μια απλή αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

    Πράσφατα μάλιστα ένας TikToker παρουσίασε το δικό του custom PS5 design, το οποίο εμπνεύστηκε από το επερχόμενο, πολυσυζητημένο video game της RockStar Grand Theft Auto 6, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2025. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη χρόνια μακριά, ο modder δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του και μάλλον θα ήταν ασφαλές να τον χαρακτηρίσουμε μεγάλο fan.

    Οι προσόψεις του PS5 που μεταμόρφωσε είναι λευκές, με λεία υφή και καθιστούν την κονσόλα πολύ εύκολη στην προσαρμογή. Σε video στο TikTok βλέπουμε τις νέες αποχρώσεις του κίτρινου, ροζ και σκούρου μπλε και ένα ειδικό εφέ με neon, που δίνουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

     

    @laleart_ A new era of GTA is about to arrive #custom #ps5 #gta6 ♬ Midnight City – M83

    Διαβάστε επίσης:

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles