17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    GTA 6: Ανακοινώθηκε η μέρα του trailer και θα γίνει πανικός!

    Όλος ο «gaming» πλανήτης ζει και αναπνέει για την ώρα και τη στιγμή που θα ανέβει το trailer του GTA 6, καθώς η αποκάλυψη του πρώτου trailer του συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία gaming event της χρονιάς που τελειώνει. Τα καλά νέα είναι ότι η αναμονή για το επόμενο Grand Theft Auto τελειώνει, καθώς όπως έγινε γνωστό και επίσημα από την ίδια τη Rockstar μέσω των καναλιών της στα social media ότι  η «GTA-Day» θα είναι η Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 16:00  (ώρα Ελλάδος).

    Όπως αντιλαμβάνεστε το hype έχει εκτοξευθεί στη στρατόσφαιρα και κάτι μας λέει ότι σε οποίο πλατφόρμα κι εάν προβληθεί το νέο πολυαναμενόμενο trailer του επόμενου GTA ότι το πιθανότερο είναι να προκληθεί πανικός και να καταρριφθούν αμέτρητα ρεκόρ! Φυσικά οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το επόμενο επικό κεφάλαιο στο πιο πετυχημένο gaming franchise όλων των εποχών είναι ελάχιστες, παρόλα αυτά σύμφωνα με μια φήμη που έχει δει το φως τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, το setting του νέου GTA δεν αποκλείεται να είναι το Vice City (δηλαδή το fictional Μαϊάμι) του σήμερα. Όσον αφορά το release του όλοι ευελπιστούμε ότι η Rockstar θα μας κάνει το χατίρι και θα ανακοινώσει στο trailer και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αν και σύμφωνα με insiders που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Take-Two, το release windows τοποθετείται από τον Μάρτιο του 2024 μέχρι το Μάρτιο του 2025. Όπως και να έχει λίγο έμεινε! GET READY!!!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles