15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    GTA 6: Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! Η Rockstar επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του!

    Αν και ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, όπως αναφέρει ο σοφός λαός τελικά είναι official, καθώς με επίσημη ανακοίνωση της η Rockstar γνωστοποίησε ότι το επόμενο Grand Theft Auto (GTA 6) βρίσκεται υπό ανάπτυξη!

    Αυτή η είδηση σίγουρα ήρθε για να σκορπίσει χαρά στους μυριάδες fans των Grand Theft Auto, αν και η Rockstar μέσω της λιτής ανακοίνωσης της, δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για τη φύση, το ύφος και για την πόλη που θα διαδραματίζεται το νέο παιχνίδι της σειράς. Ωστόσο, εάν τελικά ευσταθούν τα reports που είχαν εμφανιστεί το 2020, τότε το πιθανότερο είναι το GTA 6 να είναι μικρότερο σε έκταση και τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα σε μια μοντέρνα εκδοχή του Miami. Παράλληλα, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές το GTA 6 θα προσφέρει στους gamers τακτικά content updates, παρόμοια με τίτλους όπως το Warzone και το Fortnite. Επίσης, στα ίδια reports γίνεται λόγος και για την AI των NPCs, με την Rockstar να δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη ενός εξυπνότερου συστήματος τεχνητής νοημοσύνης, εμπλουτίζοντας τόσο την εξυπνάδα τους όσο και τις δυνατότητες κατεύθυνσης.

    Φυσικά, η επίσημη ανακοίνωση δεν ανέφερε το παραμικρό για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά εάν κρίνουμε από το παρελθόν και την φιλοσοφία της Rockstar, δεν θα πρέπει να περιμένουμε το release του πριν το 2024 με 2025. Ελπίζουμε ότι στη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε θα έχουμε και κάποιο πρώτο δείγμα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles