23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    GTA 6: Έσπασε κάθε ρεκόρ το tweet με την ανακοίνωση του trailer

    Η Rockstar Games ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι μέσα στο Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου Grand Theft Auto 6. Όπως ήταν λογικό, στα social media έγινε χαμός και πλέον μιλάμε για ένα νέο ρεκόρ! Έχουμε ένα νέο tweet που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes στην ιστορία του gaming!

    Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η ανακοίνωση που έγινε στο X στις 8 Νοεμβρίου έχει συγκεντρώσει από τότε πάνω από 1,5 εκατομμύρια likes, 55k σχόλια και έχει αναπαραχθεί 506k φορές. Μέσα σε πέντε ώρες, το tweet είχε λάβει πάνω από ένα εκατομμύριο likes και 80 εκατομμύρια προβολές, επισκιάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ της Rockstar Games και δείχνοντας το μεγάλο ενθουσιασμό που επικρατεί για το επόμενο Grand Theft Auto.  Η Rockstar Games είναι γνωστή άλλωστε για θρυλικούς τίτλους όπως το GTA franchise και το Red Dead Redemption.

    Υπενθυμίζεται ότι το GTA V είναι ένα από τα video games με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών με πάνω από 185 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλήθηκαν σε διάφορες πλατφόρμες.  Με σχεδόν 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια έσοδα, είναι ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα προϊόντα όλων των εποχών.  Η στρατηγική χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του trailer, που συμπίπτει με την 25η επέτειο της Rockstar Games, προσθέτει μια ακόμη πινελιά ενθουσιασμού.

    Διαβάστε επίσης:

    Call of Duty: Modern Warfare 3 Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles