20.4 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    GTA 6: Ο Joker της Φλόριντα ζητά αποζημίωση εκατομμυρίων από τη Rockstar

    Το trailer του Grand Theft Auto 6 κυκλοφόρησε πρόσφατα, σπέρνοντας “πανικό” στα social media, καθώς οι fans περίμεναν σχεδόν μια δεκαετία για να πάρουν μια γεύση από το επόμενο κεφάλαιο του δημοφιλούς video game.

    Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του clip είναι ότι αποτελεί παρωδία αρκετών viral videos που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στα social media, με αποτέλεσμα ένας άνδρας, που πιστεύει ότι η ομοιότητά του ενέπνευσε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα εντός του παιχνιδιού, να απαιτεί τώρα 1-2 εκατομμύρια δολάρια από τη Rockstar Games.

    Ο «Florida Joker» – ή Lawrence Sullivan – βγήκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επισημάνει τις ομοιότητες μεταξύ του ίδιου και ενός χαρακτήρα από το trailer. Ο Sullivan τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή όταν οι φωτογραφίες με τα βαμμένα μαλλιά και τα τατουάζ προσώπου του έγιναν viral – και κατά συνέπεια κέρδισε το παρατσούκλι Joker της Φλόριντα. Το trailer του GTA 6 διαθέτει πλάνο ενός άνδρα με μωβ μαλλιά, με παρόμοια τατουάζ γύρω από τα μάτια και τα μάγουλά του.

    «Αυτός είμαι εγώ. Αυτό είναι το άτομο από το οποίο εμπνεύστηκαν. Αυτός είμαι εγώ. Αυτός είμαι εγώ», επαναλαμβάνει ο Sullivan σε ένα video που κοινοποιήθηκε πρόσφατα, δείχνοντας φωτογραφίες του ίδιου και του χαρακτήρα του παιχνιδιού. «GTA, πρέπει να μιλήσουμε. Ή όχι, πρέπει να μου δώσεις 1-2 εκατομμύρια», συνεχίζει, «Πήραν την εμφάνισή μου μου. Μου αφαίρεσαν τη ζωή».

    Διαβάστε επίσης:

    OD: Νέο horror game από το Hideo Kojima (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles