19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
More

    GTA 6: Οι fans ανακάλυψαν την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του trailer

    Μέσα στο Νοέμβριο η Rockstar Games κατάφερε να προκαλέσει παραλήρημα στην κοινότητα των gamers, ανακοινώνοντας ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου GTA 6. Κι ενώ οι fans περίμεναν μια πληροφορία παραπάνω τις επόμενες μέρες, η εταιρεία “σιώπησε”, προχωρώντας απλώς σε ένα update της ιστοσελίδας της ενόψει της μεγάλης άφιξης.

    Το μόνο στοιχείο που έγινε γνωστό από εκεί και πέρα ήταν ότι οι voice actors του GTA 5, που υποδύθηκαν τους Michael και Franklin, θα επιστρέψουν στη σειρά. Οι fans, λοιπόν, αποφάσισαν να “ενώσουν τις τελείες” και να προχωρήσουν σε προβλέψεις.

    Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι χρήστες του διαδικτύου σημείωσαν ότι η ανακοίνωση του trailer μπορεί να μεταφραστεί και να ερμηνευτεί διαφορετικά ανάλογα με τη γλώσσα. Ο MaxLogan, μέλος του GTA Forum, σχολίασε ότι στην ιταλική έκδοση του μηνύματος, το “αρχές Δεκεμβρίου” λείπει από τη διατύπωση.

    Αντ ‘αυτού υπάρχει ένα συγκεκριμένο “primi giorni di Dicembre” που μεταφράζεται σε “πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου”, αναφέρει και συνεχίζει “Στην Ιταλία, όταν λέμε “πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου”, σημαίνει το πολύ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου”.

    Αυτή η μικρή λεπτομέρεια σύντομα εξαπλώθηκε στο Reddit και στο “τραπέζι” έπεσαν και τα The Game Awards. Οι fans δεν αποκλείουν το trailer να κάνει το ντεμπούτο του στις 7 Δεκεμβρίου.

    Μέχρι στιγμής, η Rockstar δεν έχει αναφέρει πολλά για το GTA VI, αλλά οι διαρροές επιβεβαίωσαν ότι η σειρά θα επιστρέψει στο Vice City, θα περιλαμβάνει μια γυναίκα πρωταγωνίστρια και πολλά άλλα. Όσον αφορά το πρώτο trailer, σύμφωνα με τους fans, θα το δούμε μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    GTA 6: Έσπασε κάθε ρεκόρ το tweet με την ανακοίνωση του trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles