23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    GTA 6: Θα καθυστερήσει στο PC – Τώρα, ξέρουμε το γιατί…

    Η Rockstar Games προκάλεσε διαδικτυακό “χάος” πριν από μερικές ημέρες αποκαλύπτοντας το πρώτο επίσημο trailer για το GTA 6. Αυτό το πολυαναμενόμενο παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη για περισσότερο από μια δεκαετία, έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ όσον αφορά τον αριθμό των views που συγκέντρωσε το νέο trailer στο YouTube.

    Μετά την προβολή του video, επιβεβαιώθηκε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Xbox Series S/X και στο PlayStation 5. Αν και αυτό δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους fans, πολλοί αναρωτιούνται πότε και αν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC.

    Συνήθως, η Rockstar κυκλοφορεί τα παιχνίδια της σε κονσόλα πρώτα και το PC ακολουθεί αργότερα. Ο προγραμματιστής Mike York, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν στο GTA 5, μοιράστηκε την άποψή του σχετικά με το γιατί οι προγραμματιστές παιχνιδιών προτιμούν να επικεντρώνονται πρώτα στις κονσόλες και μετά στο PC. Μέσω του καναλιού του στο YouTube, αποκάλυψε ότι η προσοχή επικεντρώνεται πρώτα στην έκδοση του PlayStation, μετά του Xbox και μήνες ή χρόνια αργότερα, στον υπολογιστή.

    Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ένα παιχνίδι καθυστερεί στον υπολογιστή είναι επειδή οι προγραμματιστές προσπαθούν να το βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Δίνουν προτεραιότητα στον εντοπισμό και τη διόρθωση όλων των bugs που δεν έχουν αντιμετωπιστεί.

    Διαβάστε επίσης: GTA 6: Ο Joker της Φλόριντα ζητά αποζημίωση εκατομμυρίων από τη Rockstar (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles