17.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    GTA 6: ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ROCKSTAR… Δείτε το πρώτο trailer!

    Αυτό και εάν ήταν έκπληξη… και ενώ όλοι περίμεναν ότι το trailer του GTA 6 θα έκανε την εμφάνιση του την Τρίτη στις 16:00 ώρα Ελλάδος, η Rockstar έκανε τη μεγάλη ανατροπή και το έβγαλε ξημερώματα Τρίτης περίπου στη 1! Προφανώς επειδή είναι η Rockstrar και… μπορεί, η εταιρεία κολοσσός του gaming ξάφνιασε όλη τη gaming community σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού στην gaming community.

    Αυτό που είδαμε σε πρώτη φάση είναι ότι επαληθεύεται η φήμη που ήθελε το story να βασίζεται σε ένα σενάριο που παραπέμπει σε δύο πρωταγωνιστές, στο πρότυπο και στο στυλ ενός Bonnie and Clyde story. Όσον αφορά, το setting και πάλι οι leakers έπεσαν μέσα, καθώς ναι επιστρέφουμε στο Vice City και στο Miami, μόνο που αυτή τη φορά δεν βρισκόμαστε στα 80s αλλά στο σήμερα. Το διάρκειας ενάμιση λεπτού trailer υπό τους ήχους του «Love is a Long Road» του Tom Petty, αν μη τι άλλο φαίνεται να διακατέχεται από μπόλικη αυθεντική GTA τρέλα, εστιάζοντας στη σχέση ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές! Σε ότι έχει να κάνε με το release date, μάλλον θα πρέπει να οπλιστούμε με λίγη παραπάνω υπομονή, καθώς όπως φαίνεται στο τέλος του video αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025. Επειδή σε αυτή τη περίπτωση τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Να πέσει το video!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles