19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    GTA Trilogy: Επιστρέφει στο Steam με έκπτωση 50%

    Τα παιχνίδια Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas επέστρεψαν στο Steam χάρη στην πρόσφατη κυκλοφορία του Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition. Η Rockstar Games λάνσαρε την έκδοση για PC του GTA Trilogy στο Steam χτες, γεγονός που οι fans της σειράς σίγουρα θα εκτιμήσουν. Η έκδοση είναι ήδη “playable” στο Steam Deck, ενώ η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition στο Epic Games Store αργότερα μέσα στο μήνα.

    Το Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition κυκλοφόρησε αρχικά στις 11 Νοεμβρίου 2021 και σε αρκετές πλατφόρμες αντικατέστησε τα original GTA 3, Vice City και San Andreas. Στο Steam όμως, η Rockstar έβγαλε τα παιχνίδια από τη λίστα και για καιρό δεν ήταν διαθέσιμα. Ο μόνος τρόπος που μπορούσε να αποκτήσει κάποιος το Grand Theft Auto: The Trilogy στο PC ήταν μέσω του store της Rockstar. Μάλιστα, η έκδοση του παιχνιδιού στο Steam κοστίζει $59.99, όμως έχει έκπτωση 50% μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου.

    Διαβάστε επίσης: Αντίστροφη μέτρηση για το Forspoken! Δείτε το launch trailer του νέου action RPG (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles