16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Guardians of the Galaxy 3: Πρώτη ματιά στις δυνάμεις του Adam Warlock (trailer)

    Μια νέα γεύση από το επερχόμενο Guardians of the Galaxy 3 των Marvel Studios είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι τηλεθεατές του Super Bowl χτες, αφού ένα ακόμη trailer, που αποκαλύπτει τις δυνάμεις του Adam Warlock, δόθηκε στη δημοσιότητα. Τα συναισθήματα για τους fans είναι ανάμεικτα, αφού είναι γνωστό ότι πρόκειται για το τελευταίο κεφάλαιο του Star-Lord και της διαγαλαξιακής ομάδας, τουλάχιστον όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Η 3η ταινία είναι και η τελευταία του James Gunn, ο οποίος από τη Warner Bros. μετακινήθηκε πλέον στο «τιμόνι» των DC Studios.

    Ο Gunn και ο Peter Safran θα έχουν πολλά στο… κεφάλι τους για την επόμενη δεκαετία, αφού αυτή τη στιγμή 5 ταινίες και 5 τηλεοπτικές σειρές, που βασίζονται στους ήρωες της DC, βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

    Στο Guardians of the Galaxy 3, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου, πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Will Poulter, Chukwudi Iwuji και Jennifer Holland.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    https://www.digitallife.gr/ki-omos-o-indiana-jones-akoma-misei-tous-nazi-deite-to-neo-trailer-77723

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles