18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Γυναίκα τραβά selfie πάνω σε όχημα που βουλιάζει στον πάγο – Δείτε το video

    Μια γυναίκα από τον Καναδά έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, αφού τράβηξε selfie την ώρα που στεκόταν πάνω σε ένα αυτοκίνητο που βούλιαζε μέσα σε ένα παγωμένο ποτάμι.

    Το περιστατικό έγινε την Κυριακή στην ακτή του ποταμού Rideau στην Οτάβα. Τα πλάνα δείχνουν την ανώνυμη, προς το παρόν γυναίκα, με κόκκινο μπουφάν να τραβά μια γρήγορη selfie τη στιγμή που στέκεται στο πίσω παράθυρο ενός κίτρινου οχήματος. Την ώρα που ανέβηκε πάνω στο αυτοκίνητο, ο πάγος έσπασε, και το αμάξι βρέθηκε σχεδόν ολόκληρο μέσα στο νερό, βουλιάζοντας.

    «Είναι πάνω στο αμάξι, θα βουλιάξει», αναφέρει μια κάτοικος της περιοχής με ανησυχία σε σχετικό video, τη στιγμή που 2 άνθρωποι ετοιμάζονταν να στείλουν kayak να βγάλουν έξω από τον πάγο τη γυναίκα.

    Σε άλλο video, η ίδια εμφανίζεται ασφαλής μέσα στο kayak, καθώς ένας άνδρας την τραβά με ένα σχοινί για να βγει έξω.

    Διαβάστε επίσης:

    Φοιτητής πούλησε τις selfies του ως NFTs για 1 εκατ. δολάρια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles