13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Γυναίκα βγάζει τα ρούχα της στη μέση ενός αεροδρομίου… χωρίς προφανή λόγο

    Μια γυναίκα προχώρησε σε μία άκρως αποκαλυπτική κίνηση την Τρίτη στο αεροδρόμιο του Denver. Τόσο αποκαλυπτική που ξάφνιασε όσους βρισκόταν εκεί και ετοιμάζονταν για την πτήση τους. Τι έκανε η γυναίκα αυτή; Πολύ απλά… έβγαλε τα ρούχα της.


    Το παράξενο περιστατικό συνέβη περίπου στις 8:45 το πρωί, όταν η γυναίκα στην οποία αναφερόμαστε, πιάστηκε να… καπνίζει παράνομα σε πύλη αναχώρησης του αεροδρομίου. Οι εργαζόμενοι της ζήτησαν να σβήσει το τσιγάρο – και τότε αυτή… έβγαλε όλα της τα ρούχα. Μια σχετική φωτογραφία κυκλοφόρησε στο site TMZ και δείχνει τη γυναίκα γυμνή με την πλάτη της στο check-in.

    Δεν έχει γίνει, πάντως, σαφές για ποιο λόγο το έκανε αυτό, με την ανακοίνωση της αστυνομίας να μπερδεύει ακόμη περισσότερο, καθώς αναφέρει ότι η κίνησή της δε σχετίζεται με το ζήτημα που προέκυψε με το κάπνισμα. Αναφέρεται ακόμη ότι η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς… εξαντλημένη από την έλλειψη ύπνου. (Τώρα πόσο πειστική ακούγεται μία τέτοια δικαιολογία δεν ξέρουμε, θα σας συνιστούσαμε πάντως να μη τη χρησιμοποιήσετε…) Οσο για τη γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου την άφησαν ελεύθερη χωρίς να χρεωθεί με καμία κατηγορία…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles