18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η 80 ιντσών 3D TV της Sharp και … οι μικρότερες Freestyle

    [CES 2012]

    Όταν η Sharp ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο την τεράστια, “έξυπνη” LCD τηλεόρασή της, των 80 ιντσών, κάτι έλειπε: το 3D. Αυτό άλλαξε όμως και η LC-80LE645U υποστηρίζει πια τις 3 διαστάσεις.

    Με δυνατότητα περιήγησης στο internet και εκατοντάδες διαθέσιμες εφαρμογές, η “μεγάλη” της Sharp θα μπορεί να σας κρατά συνδεδεμένους στα κοινωνικά δίκτυα, εκτός από την απόλαυση του περιεχομένου στις 80 ίντσες της. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε πόσα ζευγάρια 3D γυαλιών θα συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία της, ούτε την τελική τιμή της. Θα είναι, όμως, διαθέσιμη τον Απρίλιο.

    Στην ίδια οικογένεια τηλεοράσεων, η Sharp, στα πλαίσια της CES, παρουσίασε τις πολύ ελαφριές Aquos Freestyle TVs και μάλιστα είχε promoters που τις κρατούσαν στα χέρια και τις έκαναν “βόλτα” στην αίθουσα, δείχνοντας πόσο ελαφριές είναι.

    Η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε και μία οθόνη αφής, το Aquos Board που προορίζεται για επιχειρήσεις ή σχολεία. Στις 60, 70 και 80 ίντσες, λειτουργεί με Windows 7 και διαθέτει πλήρες Office. Για την τιμή δεν έγινε καμία νύξη, αλλά υποψιαζόμαστε πως για να την αποκτήσει ένα σχολείο θα πρέπει να έχει “δυνατό” budget.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles