22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    H Amazon Music προσφέρει 3 μήνες δωρεάν μουσικής για περιορισμένο χρόνο!

    Με την πρόσφατη πανδημία του κορωνοϊού που μας κρατάει σπίτι, χρειαζόμαστε όλο και περισσότερες επιλογές για να περάσουμε τον χρόνο μας. Γι’ αυτό η Amazon Music ανακοίνωσε μια προσφορά για περιορισμένο χρόνο. Τώρα και μέχρι τις 30 Απριλίου, μπορείτε να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 50 εκατομμύρια τραγούδια, δωρεάν για 3 μήνες.

    Γίνετε μέλη του Amazon Unlimited και απολαύστε το Amazon Music δωρεάν για 3 μήνες.

    Amazon Music

    Απεριόριστη μουσική σε υψηλή ποιότητα και χωρίς διαφημίσεις – δωρεάν για 3 μήνες

    Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε μουσική από μια βιβλιοθήκη 50 εκατομμυρίων τραγουδιών – από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες μέχρι κλασικά άλμπουμ και αποκλειστικές εκδόσεις – εντελώς δωρεάν.

    Οι ακροατές της Amazon Music Unlimited μπορούν επίσης να απολαύσουν την μουσική χωρίς διαφημίσεις αλλά ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης μπορούν να ακούνε μουσική. Έτσι, μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια offline ενώ κάνετε την καθημερινή σας σωματική άσκηση.

    Η υπηρεσία είναι πλήρως ενσωματωμένη στις συσκευές Alexa, έτσι ώστε να ελέγχετε την μουσική εάν τις διαθέτετε, χωρίς να κουνήσετε ούτε το δάχτυλό σας.

    Amazon Music

    Όταν η δοκιμαστική περίοδος λήξει, η επέκταση της υπηρεσίας θα κοστίσει £/$9.99 ανά μήνα ή £/$7.99 για τα μέλη της Amazon Prime. Η προσφορά λήγει στις 30 Απριλίου 2020. Οπότε ίσως να βιαστείτε και να προμηθευτείτε τις λίστες αναπαραγωγής άμεσα.

    Για να αποκτήσετε 3 μήνες δωρεάν πατήστε ΕΔΩ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles