22 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Η απάντηση της Google στο Siri έρχεται στο Android smartphone σας περί τον Φεβρουάριο (Φήμες)

    Ναι, αν εξαιρέσει κανείς κάποια ζητηματάκια πρακτικής φύσεως, (όπως το θέμα των εκτρώσεων και της περιορισμένης, ακόμα, παροχής πληροφοριών), κακά τα ψέματα, το Siri έχει βγάλει τα λεφτά του για την Apple και το iPhone 4S.

    Φήμες που έχουν ξεκινήσει από το AndroidandMe αναφέρουν ότι η Google έχει στα σκαριά την απάντηση του Android στο Siri και μάλιστα αρκετά άμεσα. Το όνομά του, σύμφωνα με την ίδια πηγή θα είναι Majel, από το όνομα της ηθοποιού που είχε δανείσει την φωνή της στους υπολογιστές της σειράς Star Trek.  Το συγκεκριμένο website δε, επιλέγει να υιοθετήσει μυστικιστικά σενάρια που λένε πως το σύστημα φωνητικής αναγνώρισης και ψηφιακής βοήθειας του Android θα προέλθει κατευθείαν από το μυστικό εργαστήριο της Google, το GoogleX.

    Σε αυτό επιτρέψτε μας να διατηρούμε κάποιες αμφιβολίες καθώς, έχουμε την αμυδρή αίσθηση πως το GoogleX ασχολείται με λιγότερο τετριμμένα πράγματα. Αν μπορούμε να μιλήσουμε, όμως, για το τι περιμένουμε από το αντίστοιχο Siri του Android; Αφήνουμε τον αγαπημένο ηθοποιό Robin Williams, να σας περιγράψει, όπως περιέγραψε την εμπειρία του με το Siri στην εκπομπή της Elen DeGeneres

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles