18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Apple ανακοίνωσε το νέο «budget-friendly» iPhone SE!

    Ύστερα από πολλούς μήνες ανεπιβεβαίωτων φημών, το νέο iPhone SE (2020) είναι επιτέλους εδώ, καθώς η Apple προχώρησε σήμερα στην επίσημη ανακοίνωση του νέου προσιτού τηλεφώνου της, το οποίο ουσιαστικά θα έρθει για να αντικαταστήσει το δημοφιλές iPhone 8, που κυκλοφόρησε το 2017.

    Εκ πρώτης όψεως, ανάμεσα στο iPhone 8 και στην 2020 version του iPhone SE δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές σε σχεδιαστικό επίπεδο, παρόλα αυτά σε ότι έχει να κάνει με την ισχύ του το νέο οικονομικό iPhone, θα είναι ουσιαστικά ένα iPhone 11 (on-a-budget)! Η Apple έχει διατηρήσει το ίδιο Retina IPS LCD display 4.7 ιντσών, προσθέτοντας παράλληλα υποστήριξη για HDR 10 και Dolby Vision. Στην καρδιά του βρίσκεται το δοκιμασμένο και αρκετά ισχυρό Α13 SoC, όπως στα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max και η κάμερα του προσφέρει ανάλυση στα 12MP f/1.8, με τον επεξεργαστή να βοηθάει στην βελτίωση του φωτογραφικού αποτελέσματος. Παράλληλα, η Apple έχει προσθέσει στην camera μια σειρά από αλγόριθμους που βοηθούν τη συσκευή να αναγνωρίζει πρόσωπα και το βάθος, με την Apple μάλιστα να την περιγράφει ως την καλύτερη single κάμερα της αγοράς. Επιπλέον, η camera του iPhone SE 2020 υποστηρίζει cinematic video stabilization, δίνοντας για δυνατότητα recording ποιότητας 4K στα 60 fps, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την εμπρόσθια κάμερα εδώ έχουμε να κάνουμε με selfie cam στα 7MP.

    Όπως έγινε γνωστό, το νέο οικονομικό iPhone θα υποστηρίζει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων touch ID (2nd Gen.), WiFi 6.0, Bluetooth 6.0, μπαταρία με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης (στη συσκευασία περιλαμβάνεται φορτιστής με ισχύ στα 5W, αλλά θα υποστηρίζει και 18W). Τέλος, το νέο «μικρό» iPhone θα έρθει με λειτουργικό iOS 13 και οι προπαραγγελίες στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού θα ξεκινήσουν στις 17 Απριλίου, με την κυκλοφορία του να τοποθετείται στις 24/4. Η τιμή του θα είναι 499 ευρώ για την έκδοση των 64GB, 549 ευρώ για τα 128GB και 669 ευρώ για την έκδοση των 256GB. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας και τελική τιμή για την χώρα μας, οπότε θα σας ενημερώσουμε μόλις οι συγκεκριμένες πληροφορίες γίνουν διαθέσιμες.

    https://youtu.be/SQIbeAk-bFA

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles