19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Apple δεν θέλει οι “κακοί” στις ταινίες να χρησιμοποιούν iPhone!

    Είναι σύνηθες στις περισσότερες ακριβές κινηματογραφικές παραγωγές οι πρωταγωνιστές να χρησιμοποιούν smartphones, computers, gadgets και άλλα tech-based αξεσουάρ που τους κάνουν να δείχνουν πιο «cool» στις σκηνές τους. Αυτό είναι κάτι απολύτως κοινότοπο και δεν μας προξενεί έκπληξη, ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από τις εταιρείες για το ποιες συσκευές θα χρησιμοποιούν και για πόσο χρονικό διάστημα.

    Η Apple είναι μία από αυτές και όπως ήδη θα έχει δει σε δεκάδες ταινίες, τα iPhones της «πρωταγωνιστούν». Ωστόσο, η Apple έχει και ένα περίεργο αίτημα προς τις εταιρείες παραγωγής, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά απαιτεί οι ηθοποιοί που υποδύονται τους «κακούς» να μην κρατούν τις συσκευές της! Αυτη την ομολογουμένως ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης Rian Johnson όταν συζητούσε λεπτομέρειες αναφορικά με τη νέα του ταινία: Knives Out. Η σκέψη πίσω από αυτή την απόφαση της Apple έχει να κάνει ενδεχομένως με τη θέληση της να διατηρήσει μια θετική εικόνα αν και ενδεχομένως είναι λιγάκι παρατραβηγμένη. Ωστόσο, rules are rules που λένε και στην Αγγλία! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles