24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Apple δωρίζει εκατομμύρια μάσκες, υποστηρίζοντας τη μάχη ενάντια στον Κορονοϊό!

    Πολλές εταιρείες τεχνολογίας έχουν ριχθεί με δυναμικό τρόπο στη μάχη ενάντια στην πανδημία του Κορονοϊού COVID-19 που αυτή τη στιγμή αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική απειλή για την ανθρωπότητα. Πολλές εταιρείες δωρίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά στις χώρες που πλήττονται περισσότερο, ενώ άλλες προσφέρουν ακόμη και ιατρικό υλικό, όπως μάσκες, χειρουργικά γάντια, προστατευτικές στολές, ειδικά ιατρικά μηχανήματα, αναπνευστήρες κ.ά. Η Apple προχωράει και εκείνη με τη σειρά της σε μία κίνηση ανθρωπιάς, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσω του CEO της, Tim Cook, η εταιρεία με έδρα το Cupertino πρόκειται να δωρίσει εκατομμύρια μάσκες στις Η.Π.A, αλλά και σε χώρες της Ευρώπης.

    Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε και ο αντιπρόεδρος των Η.Π.Α, Mike Pence: 2 εκατομμύρια μάσκες τύπου Ν95 που είναι δωρεά της Apple, αναμένεται να διατεθούν στο αμερικανικό σύστημα υγείας. Αν και είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που έχει διαμορφωθεί, καθώς σε αυτή τη φάση πλήττεται το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, ωστόσο το παρήγορο και ενθαρρυντικό είναι ότι γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια και αυτή τη στιγμή, ξοδεύονται άπειροι πόροι για την καταπολέμηση του COVID-19.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles