18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Apple έκοψε την παραγωγή του iPhone 12 Mini κατά 70%!

    Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην πορεία του iPhone 12 Mini, καθώς οι «κακές γλώσσες» το θέλουν να μην μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον των Apple fans. Σύμφωνα με ένα έγκριτο report του Nikkei, η Apple προχώρησε πρόσφατα σε περικοπή κατά 70% της παραγωγής του iPhone 12 Mini, απέχοντας έτσι αρκετά από τα αρχικά σχέδια που είχε η Apple στο συρτάρι της και αφορούσαν στην παραγωγή του «Βενιαμίν» της οικογένειας 12. Μάλιστα, πολλές έγκριτες πηγές αναφέρουν ότι η Apple συνεννοήθηκε με τους hardware προμηθευτές της, έτσι ώστε να σταματήσουν την παράδοση υλικού σε ορισμένα parts. Μερικά δε από αυτά, μεταβιβάστηκαν στην παραγωγή του iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

    Παρά τις περικοπές στην παραγωγή, η Apple εξακολουθεί να έχει στα σχέδια της να ξεπεράσει την παραγωγή του 2020, με το Nikkei να τονίζει ότι ο κολοσσός της τεχνολογίας σχεδιάζει να κατασκευάσει 75 εκατ. units μέσα στους πρώτους έξι μήνες από τις 230 εκατ. συσκευές που είναι το σύνολο. Αυτό μεταφράζεται σε 11.6% σε σχέση με την προηγούμενη «φουρνιά» από iPhones. Όσον αφορά τις κύριες αιτίες που το iPhone 12 Mini δεν… περπάτησε στην αγορά, είναι ότι η μπαταρία του δεν μπορεί να συναγωνιστεί το παλαιότερο iPhone 11, το οποίο κοστίζει και λιγότερο, ενώ και το μικρό display των 5.4 ιντσών δύσκολα καταφέρνει να πείσει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles