21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    H Apple σχεδιάζει ένα νέο πιο… low-budget, Apple Watch SE μέσα στο 2021! (φήμες)

    Η Apple δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα να κοιτάζει και προς την μεριά τους users που αναζητούν πιο «budget-friendly» συσκευές. H μεγάλη επιτυχία του iPhone 2020 SE ουσιαστικά είναι «οδηγός» και για μελλοντικά προϊόντα που θα διέπονται από τη λογική: πιο χαμηλή τιμή και ένας συνδυασμός νέου και παλαιότερου hardware, ο οποίος να μπορεί να “σηκώσει” το τελευταίο πιο πρόσφατο software. Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό Leaker, Komiya, η Apple έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό ενός οικονομικά προσιτού Apple Watch SE, το οποίο θα απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις των budget-friendly wearables!

    Στο εν λόγω leak γίνεται λόγος ότι το Apple Watch SE ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τη Series 3 του Apple Watch, δίνοντας ουσιαστικά στους users τη δυνατότητα για πιο εξελιγμένο software σε πιο ανταγωνιστική τιμή. Εφόσον θα υπάρχει η ένδειξη SE στην ονομασία του νέου προϊόντος, αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι στο εσωτερικό του εν λόγω μοντέλου να υπάρχει ο πιο πρόσφατος επεξεργαστής (S6), ο οποίος θα προσφέρει 16GB σε storage και Bluetooth 5.0 και θα συνδυάζεται με τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό που έχει η Series 3. Φυσικά, εφόσον τελικά οι φήμες ευσταθούν, στο Apple Watch δεν αποκλείεται να έχουν γίνει ορισμένες «θυσίες», καθώς ενδέχεται να μην υποστηρίζει τη δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), αλλά και το always-on display που αποτελεί ένα feature της Series 5. Σύμφωνα με τον Komiya, η πιο low-budget έκδοση του Apple Watch SE θα αντικαταστήσει τη Series 3 περίπου τον Μάρτιο του 2021. Φυσικά, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ενημέρωση από την  Apple, οπότε καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles