21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H CL8 επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της: 11 μηχανικοί της εταιρείας έλαβαν πιστοποιήσεις Microsoft

    Τη δέσμευση της CL8 στους πελάτες της για το υψηλότερο επίπεδο τεχνικής εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της, με στόχο τον καλύτερο σχεδιασμό και υλοποίηση σύνθετων τεχνολογικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, αποδεικνύουν οι πιστοποιήσεις που απέσπασε πρόσφατα από την Microsoft.

    Αποτέλεσμα της σταθερής προσήλωσης της CL8 να επενδύει στους ανθρώπους της και την τεχνολογία της, ήταν η πιστοποίηση έντεκα μηχανικών της εταιρείας, με τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Microsoft που κυμαίνονται από την κορυφαία πιστοποίηση Azure Architect έως τις εξειδικεύσεις Administration and Security Expert σε τομείς λύσεων Microsoft Azure και Office 365.

    Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της CL8, ο κ. Κωνσταντίνος Καττιρτζής, o οποίος ηγείται της ομάδας ανάπτυξης συνεργατών της Microsoft σε Κύπρο, Μάλτα και Ελλάδα, απένειμε τις πιστοποιήσεις και έδωσε συγχαρητήρια στους 11 τεχνικούς της CL8 οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία διάφορες εξετάσεις σε προϊόντα τεχνολογίας Microsoft.

    Ο κ. Καττιρτζής, δίνοντας συγχαρητήρια στον καθένα ξεχωριστά, αναγνώρισε την επένδυση της CL8 στη συνεργασία της με τη Microsoft. Τόνισε επίσης την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο εταιρειών και τις περαιτέρω προοπτικές συνεργασίας.

    Ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CL8, Πέτρος Γ. Οικονομίδης ανέφερε «Η συνεχής επένδυση της εταιρείας στην εξέλιξη της τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης του προσωπικού της αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας. Γι’ αυτό το λόγο επενδύουμε σταθερά στη συστηματική και πιστοποιημένη εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Με όπλο τη γνώση και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού μας και αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις στους πελάτες μας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Με αυτές τις πιστοποιήσεις από την Microsoft, η CL8 μπορεί να προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων εφαρμογών διαχείρισης Cloud και διαθέτει την απαραίτητη εξειδίκευση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση Private και Hybrid Clouds».

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles