13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Cortana έρχεται στο Xbox One το καλοκαίρι!

    Εκτός από τις αναλυτικές αναφορές στις προσθήκες που θα φέρει η επερχόμενη – επετειακή – έκδοση των Windows 10 στους Η/Υ μας το καλοκαίρι, η Microsoft ανέλυσε το πρόγραμμά της για τον εμπλουτισμό των δυνατοτήτων του Xbox One τους επόμενους μήνες, κατά τη διάρκεια του φετινού Build 2016!

    phplf7lqc

    Ανάμεσα σε όλες τις επερχόμενες βελτιώσεις του Xbox One, μία ήταν αυτή που κέρδισε το χειροκρότημα των παρεευρισκομένων και είχε να κάνει με την ενσωμάτωση της Cortana (της ψηφιακής βοηθού των Windows) στα μενού και λειτουργίες του Xbox One!

    Η ενσωμάτωση της φυσικά στις λειτουργίες της παιχνιδοκονσόλας της Microsoft δεν είναι κάτι το εντελώς νέο, αφού ήταν κρυμμένη στο UI κατά την preview έκδοση και είχε ανακαλυφθεί από gamers. H εταιρία περιγράφει την Cortana στο Xbox One σαν τον «προσωπικό μας βοηθό στο gaming», με κύριο σκοπό την παροχή πληροφοριών για νέα παιχνίδια, προκλήσεις αλλά και την ενημέρωση με νέα tips & tricks.

    Τίποτα άλλο δεν έγινε γνωστό για την Cortana, το μόνο σίγουρο απλά είναι οτι θα την δούμε μετά το επετειακό update της Microsoft για τα Windows 10, αυτό το καλοκαίρι. Αναφορές έγιναν τέλος και για τη δυνατότητα μουσικής αναπαραγωγής στο background και τη χρήση ενοποιμένου store για εφαρμογές, αλλά θα μάθουμε πιο πολλά τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ε3!

    Υ.Γ. Όχι, δεν θα υποστηρίζει μάλλον ελληνικά έτσι θα αρκεστείτε στα Αγγλικά αν την… θέλετε πολύ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles