13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H DeLorean ξαναβγαίνει στην παραγωγή!

    Αυτά είναι τα πιο χαρμόσυνα νέα που θα μπορούσε να ακούσει ένας φανατικός του Back to the Future που το είχε όνειρο ζωής να αποκτήσει μία DeLorean. Μιλάμε για το αυτοκίνητο που σημάδεψε το περίφημο franchise των ’80s και που το όνομά του συνδέθηκε άρρηκτα με την ταινία. Τις τύχες του μοντέλου που φτιάχτηκε στη Βόρεια Ιρλανδία είχε η DeLorean Motor Company που έδρευε στο Ντιτρόιτ. Η εταιρεία μας τελείωσε το 1982 αλλά την συνέχισε ως πιο ανεξάρτητο project, ονόματι DMC, ο Stephen Wynne που έφτιαχνε refurbished μοντέλα. Μετά από ατελείωτες δικαστικές μάχες για τα δικαιώματα του ονόματος, τελικά η DMC ήρθε σε συμφωνία με την χήρα του John DeLorean για να χρησιμοποιήσει ξανά το DeLorean Motor Company όνομα. Και όπως ανακοίνωσαν θα κατασκευάσουν καινούργια αυτοκίνητα για πρώτη φορά μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες!

    Paul Nigh's 'TeamTimeCar.com' Back to the Future DeLorean Time Machine

    Μόλις 9.000 DeLoreans είχαν φτιαχτεί τότε στα ’80s και υπάρχουν ακόμα εκεί έξω κάτω από 6.500 αυτοκίνητα. Τα νέα μοντέλα αναμένεται πως δεν θα ξεπερνάνε σε τιμή τα 100.000 δολάρια ενώ δεν θα αλλάξει καθόλου το κλασικό look του αυτοκινήτου. Σίγουρα θα υπάρξει ένα update σε συγκεκριμένους τομείς αλλά το βασικό σχέδιο δεν θα πειραχτεί.
    Η νέα παραγωγή των DeLoreans αναμένεται να ξεκινήσει το 2017 και θα μετράει ένα αυτοκίνητο το μήνα για να αυξηθεί σταδιακά στο ένα την εβδομάδα. Η εταιρεία διαθέτει τις υλικοτεχνικές βάσεις για να φτάσει στην παραγωγή 300 αυτοκινήτων και να δημιουργήσει έτσι ένα ικανοποιητικό στόλο. Τα ταξίδια πίσω στο μέλλον, ή καλύτερα πίσω στα ατελείωτα highways της Αμερικής, θα ξεκίνησουν λοιπόν σχετικά σύντομα και θα ήταν υπέροχο να βλέπαμε τον Marty McFly ξανά μέσα σε μία ολοκαίνουργια DeLorean.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles