20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H διακόσμηση του Noel εντυπωσιάζει ΚΑΙ το καλοκαίρι – Το πιο instagrammable σποτ της πόλης!

    Το Noel στην Οδό Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο πρώτος προορισμός μας για καφέ, ποτό και φαγητό τα Χριστούγεννα. Αυτό οφείλεται στην εντυπωσιακή διακόσμησή του και στο εξαίσιο μενού του – λατρεύουμε τα cocktails του και όχι μόνο. Απ’ότι φαίνεται, στα καθίσματα του θα μας βρει και το καλοκαίρι, καθώς η καλοκαιρινή του εμφάνιση είναι εξίσου εντυπωσιακή. Πάθαμε… πλάκα όταν είδαμε ότι η στοά του Noel μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο.

    Απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές μας εξόδους, που αλλού; Στο Noel, όχι μόνο τα Χριστούγεννα

    Noel στα γαλλικά σημαίνει Χριστούγεννα. Και είναι αλήθεια ότι το μαγαζί αυτό κατάφερε να είναι η πρώτη μας σκέψη για το που θα πιούμε το κοκτέιλ μας την εποχή των Χριστουγέννων. Θυμάστε πόσο όμορφο ήταν το Noel τα Χριστούγεννα;

    Αυτό, το καλοκαίρι το γιορτινό bar της οδού Κολοκοτρώνη μας υποδέχεται στην ανοιχτή, πολύχρωμη, χαρούμενη και δροσερή του στοά. Το «Noel» αξιοποίησε και με το παραπάνω το διάστημα που έμεινε κλειστό και μεταμόρφωσε ολόκληρη τη στοά του σε έναν πολύχρωμο λουλουδένιο κήπο.

    Πολύχρωμα λουλούδια σκαρφαλώνουν στους τοίχους, γεμίζουν όλο τον φρεσκαρισμένο χώρο και συνδυασμό με τον φρέσκο αέρα που μπαίνει από την ανοιχτή οροφή, μοιράζουν απλόχερα σε όλους τους επισκέπτες τους θετική ενέργεια και καλή διάθεση. Πάμε πάραυτα να το επισκεφτούμε, ώστε να βγάλουμε τα ομορφότερα Insta Stories.

    Photo Credits: @LowLight

    To Noel φέρνει τα… «Καλοκαιρινά Χριστούγεννα της πόλης»

    Τηρώντας, πάντα, όλα τα μέτρα και τους κανονισμούς υγιεινής και με απόλυτο σεβασμό και προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των επισκεπτών του, δημιούργησε, και αυτό το καλοκαίρι, ένα θεατρικό διαφορετικό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τα χρώματα της φύσης.

    Στη λίστα των cocktails, την οποία υπογράφει ο Θοδωρής Καϊσίδης, θα βρούμε παραλλαγές αγαπημένων συνταγών όπως η Pina Colada. Ακόμη, μπορούμε να απολαύσουμε κλασικές συνταγές, μοναδικά εκτελεσμένες από την ομάδα των bartenders.

    Όσο για τη μουσική, δε χρειάζονται συστάσεις. Με την υπογραφή της ποιότητας και της διαχρονικότητας που την ξεχωρίζει, αποτελεί, χρόνια τώρα, την αδιαφιλονίκητη οικοδέσποινα του χώρου.

    Όπως δηλώνει και η ομάδα του Holiday Bar: «αυτό το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε τα “Καλοκαιρινά Χριστούγεννα της πόλης”. Μπορεί φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών η αρχή της άνοιξης να μας βρήκε στα σπίτια μας, για το Noel όμως το να ξεκινήσει την επαναλειτουργία του χωρίς τα στοιχεία της άνοιξης ήταν αδιανόητο!»

    To Noel βρίσκεται στο Σύνταγμα, στην Οδό Κολοκοτρώνη 59B

    noel

    noel

    noel

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles