18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η διεθνής έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης διαβάζει e-books

    Από την περασμένη Πέμπτη 24 Μαϊου, έχει ξεκινήσει η 9η διεθνής έκθεση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για τους βιβλιόφιλους.

    Δεν θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και στην μετεξέλιξη του τρόπου που διαβάζουμε πια και φυσικά αναφερόμαστε στα e-books, την ηλεκτρονική ανάγνωση. Και ποιος πιο κατάλληλος να μιλήσει για την ηλεκτρονική ανάγνωση από τον «Ηλεκτρονικό Αναγνώστη» και τον founder του, τον Μιχάλη Καλαμαρά, ο οποίος, αύριο Κυριακή, στις 13:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία στα πλαίσια της εκδήλωσης «Ηλεκτρονική ανάγνωση: μία νέα εποχή;» που θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο 13.

    Ο Μιχάλης θα εξηγήσει τι είναι το ηλεκτρονικό βιβλίο, θα αναφερθεί στα πλεονεκτήματά του, θα παρουσιάσει συσκευές που χρησιμοποιούμε για την ανάγνωσή του, αλλά και τους τρόπους που μπορεί κανείς να αγοράσει τα e-books. Με ενδιαφέρον περιμένουμε να αναφερθεί στον χώρο του e-book στην Ελλάδα, αλλά και τον τρόπο δημιουργίας τους.

    e-book morning λοιπόν, στην Θεσσαλονίκη για όσους τυχερούς βρίσκεστε εκεί. Γιατί η ηλεκτρονική ανάγνωση είναι ο καλύτερος συνδυασμός δύο πραγμάτων που αγαπάμε πολύ. Του βιβλίου και της τεχνολογίας.

    Αν θέλετε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, μπορείτε να το δείτε εδώ και την ανακοίνωση της εκδήλωσης για τα e-books, εδώ. Keep up the good work «Ηλεκτρονικέ Αναγνώστη».

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles