21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H δίμετρη ολυμπιονίκης Ekaterina Lisina, ποζάρει ως Lady Dimitrescu, σε ένα cosplay που κόβει την ανάσα!

    H Lady Dimitrescu από τότε που παρουσιάστηκε στο Resident Evil: Village έχει κυριολεκτικά κάψει καρδιές! H video game περσόνα του νέου Resident έχει γίνει πλέον “viral”, με το TikTok να έχει πλημμυρίσει από εκατοντάδες cosplayers, οι οποίες επιχειρούν να αναπαραστήσουν την ύψους 2.9 μέτρων επιβλητική φιγούρα του πολυαναμενόμενου τίτλου της Capcom. Ωστόσο, το cosplay της Ekaterina Lisina νομίζουμε ότι είναι ότι πιο πλησιέστερο έχει υπάρξει ποτέ και αυτό γιατί η Ekaterina είναι από τις πιο ψηλές αθλήτριες της Ρωσίας και πρώην κάτοχος ρεκόρ Guiness ως η γυναίκα με τα υψηλότερα πόδια στο κόσμο (τίτλος που της απονεμήθηκε το 2018), με το ύψος της να ανέρχεται στα 2 μέτρα και 6 εκατοστά!

    Η Ekaterina Lisina έχει συνδέσει το όνομα της με το μπάσκετ, κάνοντας μια αξιοσημείωτη καριέρα και κερδίζοντας ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική της ομάδα το 2008 στο Πεκίνο. Ωστόσο, η ίδια που πλέον ασχολείται με το modelling έχει και μια ακόμη αγάπη, η οποία δεν είναι άλλη από το gaming! Ύστερα λοιπόν και από βομβαρδισμό που δέχθηκε από τους fans της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η πανύψηλη Ekaterina αποφάσισε να τους κάνει του χατίρι, ποζάροντας ως Lady Dimitrescu!

    Το θεϊκό αποτέλεσμα, μπορείτε να το απολαύσετε και στο Instagram video που ακολουθεί…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles