15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H δημοφιλής σειρά “Peaky Blinders” μεταφέρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες!

    Ευχάριστα είναι τα νέα για αυτούς που παρακολουθούν φανατικά τη δημοφιλή σειρά «Peaky Blinders». Εδώ και χρόνια, η σειρά του Στίβεν Νάιτ έχει γίνει δέκτης θερμής ανταπόκρισης από το τηλεοπτικό κοινό. Όπως έγινε γνωστό, θα τη δούμε προσεχώς και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Πιο αναλυτικά, ο δημιουργός του «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε ότι μετά την τελευταία σεζόν η δράση θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Η δραματική σειρά του BBC θα ολοκληρωθεί μετά από έξι κύκλους. Διηγείται την ιστορία μιας συμμορίας με οικογενειακούς δεσμούς, η οποία κυριαρχεί στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τα χρόνια μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Μετά την προβολή του 6ου κύκλου, η ιστορία θα συνεχιστεί σε «άλλη μορφή». Και σε αυτή την περίπτωση η πανδημία επέδρασε καταλυτικά ανατρέποντας τα σχέδια των συντελεστών. Ο Στίβεν Νάιτ δήλωσε ότι αρχικά σκόπευε να γυρίσει επτά κύκλους της σειράς. Είχε πάντα την πρόθεση να “κλείσει” όμως την ιστορία μέσα από μία κινηματογραφική ταινία. Παρά το γεγονός ότι ναυάγησε το σχέδιο για 7η σεζόν, η ταινία θα γυριστεί κανονικά. Ο Στίβεν Νάιτ αποκάλυψε επίσης ότι έχει προσεγγιστεί για να διασκευάσει το Peaky Blinders σε παράσταση μπαλέτου και μιούζικαλ στο West End. Με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε ότι η ιστορία θα λάβει τέλος. Παράλληλα, ο δημιουργός της αποκάλυψε ότι η παραγωγή του έκτου κύκλου άρχισε τελικά μετά από μήνες καθυστερήσεων.

    “Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν απ’ όλες και είμαστε σίγουροι ότι οι καταπληκτικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles