14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Doodle Collection της Logitech θα σας γοητεύσει αντλώντας έμπνευση από τα ονειρεμένα σχέδια ενός φανταστικού κόσμου

    H Logitech σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το δημιουργικό εαυτό σας και να ονειρευτείτε από το γραφείο σας με τη σειρά Logitech 2017 Doodle Collection που παρουσιάζει. Αντλώντας έμπνευση από τα ονειρεμένα σχέδια ενός φανταστικού κόσμου, η σειρά Doodle Collection συνδυάζει δυναμικά στοιχεία οπτικής εξιστόρησης με λεπτομερή μοτίβα, σύμβολα και χαρακτήρες σχεδιασμένα στο χέρι. Η φετινή συλλογή ποντικιών απευθύνεται σε ανθρώπους που νιώθουν σαν παιδιά και έχουν αυθόρμητο πνεύμα γεμάτο φαντασία.

    Ciano_2-2

    Μια συλλογή σκαριφημάτων – όπως τα: Lightbulb, Sneakerhead, Skateburger και Triple Scoop – δίνει χαρακτήρα στα ασύρματα ποντίκια Logitech M238.

    Pacifico_3-2

    Τα ποντίκια της σειράς 2017 Doodle Collection μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής έως και 12 μήνες με μία μπαταρία. Περιηγηθείτε εύκολα σε ιστοσελίδες ή έγγραφα με τον βολικό τροχό κύλισης, είτε χρησιμοποιείτε Windows, Mac OS, Chrome OS είτε Linux. Ο δέκτης nano USB σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε έως και σε απόσταση 10 μέτρων.

    electrico_2

    Η σειρά 2017 Doodle Collection αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο με τιμή λιανικής τα 24,99€. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Logitech.com ή το blog μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles