15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H ελληνική απάντηση… στο Netflix; H ΕΡΤ στη νέα εποχή, με δωρεάν ταινίες και σειρές από την υβριδική πλατφόρμα της!

    Αν και η πανδημία του COVID-19 επηρεάζει στο μέγιστο τη κοινωνική μας δραστηριότητα και μεταβάλλει το τοπίο σε πολλαπλά επίπεδα, η EΡΤ συνεχίζει να εξελίσσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους τηλεθεατές. Επιλέγοντας να βαδίσει σε ένα πιο σύγχρονο μονοπάτι, η ΕΡΤ δημιούργησε το ErtHybrid (δεν είναι η τελική ονομασία της), μια σύγχρονη υβριδική πλατφόρμα που ακολουθεί ανάλογη φιλοσοφία με αντίστοιχες διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Netflix, η Amazon και η Apple.

    Το εγχείρημα είναι ομολογουμένως πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και είναι βέβαιο ότι κερδισμένος βγαίνει ο τηλεθεατής, καθώς μέσα από την υβριδική πλατφόρμα παρουσιάζεται σχεδόν το σύνολο του πολυμεσικού περιεχομένου, που παράγεται μέσα από την πληθώρα των μέσων που διαθέτει στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα, το μόνο που χρειάζεται ο τηλεθεατής είναι μια Smart TV και να πατήσει το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ, εκθειάζοντας παράλληλα το εύχρηστο περιβάλλον που σχεδίασαν οι Έλληνες δημιουργοί της πλατφόρμας.

    Και επειδή τώρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού, καλούμαστε όλοι να παραμείνουμε στο σπίτι μας, η ΕΡΤ έχει τη λύση μέσω της προβολής δωρεάν ταινιών, σειρών, ντοκιμαντέρ και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΡΤ προσφέρει εντελώς δωρεάν 24 βραβευμένες ξενόγλωσσες ταινίες, 12 ξένες τηλεοπτικές σειρές, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 σειρές παιδικού προγράμματος, αλλά και όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας που μεταδίδεται κάθε πρωί στην ΕΡΤ2.

    Γνωστές κι αγαπημένες ταινίες όπως το «Θαύμα» με την Τζούλια Ρόμπερτς, το «Κάθε στιγμή μετράει» με την Τζούλιαν Μουρ, την «Επικίνδυνη οικογένεια» με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μισέλ Φάιφερ, το «Πατέρας και κόρη» κ.ά, αλλά και εκπληκτικές σειρές όπως το «Φάργκο», «Mr Selfridge», το «War & Peace», το «The Good Fight», το «Tin Star», το «Ballers» ζωντανεύουν στην τηλεόραση σας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε. Στα παραπάνω προσθέστε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης και έτσι θα έχετε τον απόλυτο συνδυασμό ψυχαγωγίας και κορυφαίας ενημέρωσης.

    Η ΕΡΤ για να διευκολύνει τους τηλεθεατές που έχουν νέες (smart) τηλεοράσεις, αλλά πατώντας το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ τους δεν βλέπουν την υβριδική πλατφόρμα, έχει ανεβάσει στο YouTube μικρά χρηστικά βίντεο για το πώς μπορούν οι πολίτες να ενεργοποιήσουν τη σχετική υπηρεσία, αν αυτή δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάθε μοντέλου. Δείτε παρακάτω το πώς μπορείτε να θέσετε την υβριδική πλατφόρμα σε λειτουργία ανάλογα με το μοντέλο της Smart TV που διαθέτετε.

     

    https://youtu.be/MG4jIXXoNoo

     

    https://youtu.be/DcptccOwd1k

     

    https://youtu.be/O2LBGQVzxfk

     

    https://youtu.be/g40WHC2vaF4

     

    https://youtu.be/GpCLGrvIO5s

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles