18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    H εμβληματική Casio αποκαλύπτει το πρώτο της G-Shock smartwatch με Wear OS!

    H Casio ανήκει στις πιο ιστορικές εταιρείες στον κόσμο των ρολογιών, καθώς στα 80s και στα 90s ήταν το brand που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο! Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που αποθέωσαν τη σειρά G-Shock, η οποία φυσικά συνδέθηκε με την εκπληκτική αντοχή. Εάν λοιπόν ανήκετε στους fans της σειράς G-Shock, τότε σας έχουμε εξαιρετικά νέα, καθώς όπως έγινε γνωστό η θρυλική Casio ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της G-Shock smartwatch.

    To Casio G-Shock smartwatch θα στηρίζεται στην πλατφόρμα Wear OS και οι λάτρεις των Casio watches εννοείται ότι θα σταθούν στις εξωτερικές ομοιότητες του με τη γνωστή σειρά. Όπως αντιλαμβάνεστε από την στιγμή που ανήκει στην οικογένεια G-Shock θα διαθέτει σούπερ αντοχή, θα είναι shock-resistance φυσικά θα είναι αδιάβροχο, φτάνοντας ακόμη και σε βάθος 200 μέτρων. Το βασικό υλικό κατασκευής του μάλιστα είναι το τιτάνιο! Φυσικά, όπως κάθε smartwatch που «σέβεται» τον εαυτό του, έτσι και το G-Shock θα είναι γεμάτο από sensors (όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, βαθύμετρο, μετρητή υψομέτρου, GPS και πολλά άλλα ακόμη). Βέβαια, το όνομα Casio μάλλον… κοστίζει το κάτι παραπάνω, καθώς η πρόταση της γνωστής εταιρείας αναμένεται να κυμανθεί περίπου στα 700$. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles