22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η «φυσική αλληλεπίδραση» του Samsung Galaxy S III με το άγγιγμα, τη φωνή και τα μάτια σας

    Όταν οι άλλοι κατασκευαστές έπαιζαν με το Android Ice Cream Sandwich, έπαιξαν με το οπτικό του μέρος και την απεικόνιση των χαρακτηριστικών των συσκευών τους. Το Samsung Galaxy S III είπε να την δει, να την ακούσει και να την νιώσει διαφορετικά.

    Το S Voice είναι το εργαλείο σας για τις φωνητικές εντολές. Με την φωνή σας, μπορείτε να του δώσετε εντολές για δημιουργία SMS ή υπαγόρευση email, έλεγχο των media της συσκευής σας, αναφορά στο ημερολόγιο και ίσως το πιο «χρήσιμο», ότι σας επιτρέπει να πείτε την φράση «Snooze» και να σταματήσει να χτυπάει το ξυπνητήρι! Με τη φωνητική εντολή επίσης, το Samsung Galaxy S III σας θα μπορεί να ανοίξει την κάμερα και να πάρει φωτογραφία. Όλα αυτά θα μπορείτε να τα κάνετε σε 8 γλώσσες (όχι, δεν μπορείτε να το κάνετε στα Ελληνικά… ακόμα).

    Το Smart Stay είναι το χαρακτηριστικό της νέας συσκευής που χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα για να καταλαβαίνει πότε κοιτούν τα μάτια σας την συσκευή (eye-tracking). Έτσι, όταν αντιλαμβάνεται ότι στην οθόνη του διαβάζετε κάποιο άρθρο ή κάποιο βιβλίο, κανονίζει την φωτεινότητα της οθόνης ώστε να είναι συνεχώς αρκετή για την ανάγνωσή σας, σταματώντας έτσι το ενοχλητικό φαινόμενο να χρειάζεται να ακουμπάμε την οθόνη κάθε λίγα δευτερόλεπτα, όταν διαβάζουμε για να μην κλείσει.

    Ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί τους αισθητήρες του τηλεφώνου ονομάζεται Direct call. Αν είστε στην οθόνη και πληκτρολογείτε ένα SMS και ανασηκώσετε τη συσκευή προς το αυτί σας, το SIII θα το καταλάβει και θα καλέσει άμεσα τον άνθρωπο στον οποίο στέλνατε το SMS για άμεση κλήση.

    Το Smart Alert είναι άλλο ένα χρήσιμο εργαλείο που σας ειδοποιεί για αναπάντητες κλήσεις και ειδοποιήσεις (mail, SMS κ.α.) με δόνηση, μόλις πάρετε στα χέρια σας το τηλέφωνο, σε περίπτωση που το έχετε αφήσει για κάποια ώρα.

    Έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για το Samsung Galaxy S III αλλά με όσα έχουμε μάθει μέχρι στιγμής, είναι πραγματικά ένα πολύ έξυπνο (smart) τηλέφωνο…

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles