13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H «Γευσήνους» επενδύει στην ψηφιακή επικοινωνία και ενισχύει την ομάδα της στο κομμάτι του PR & Digital Engagement

    Η «Γευσήνους», το μεγαλύτερο όνομα της μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ενίσχυση της ομάδας της με τον Άκη Κορωνάκη στη νέα θέση του PR & Digital Engagement. Ο κ. Κορωνάκης διαθέτει σημαντική εμπειρία σε ανάλογα καθήκοντα, έχοντας στο παρελθόν συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες στους τομείς των Τροφίμων και Ποτών καθώς και της Φιλοξενίας και της Εστίασης.

    Ο κ. Άρης Κωνσταντόπουλος, Marketing Director της «Γευσήνους» δήλωσε: «Υιοθετώντας έναν επικοινωνιακά εξωστρεφή χαρακτήρα, ο μεγαλύτερος όμιλος συστηματικής εστίασης της χώρας, βρίσκεται σε περίοδο ψηφιακού μετασχηματισμού των δραστηριοτήτων. Ο στόχος της «Γευσήνους» είναι η διαμόρφωση καινοτόμων επιχειρηματικών στρατηγικών, η αξιοποίηση των τεχνολογικών της πόρων αλλά και των δυνατοτήτων της ψηφιακής δικτύωσης, ώστε να προσεγγίσει με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τους σύγχρονους πελάτες της και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους».

    Η «Γευσήνους» διαθέτει ηγετική παρουσία στο χώρο της εστίασης, οδηγώντας τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις πιο πρόσφατες διατροφικές τάσεις αλλά και στην εν γένει προσέγγιση των πελατών. Προσδοκώντας στη συνεχή της εξέλιξη, επενδύει τόσο δομικά όσο και σε επίπεδο marketing ώστε να αναπτύσσει νέα προϊόντα που απαντούν στις δυναμικές απαιτήσεις του σύγχρονου και ενημερωμένου καταναλωτικού κοινού».

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.gefsinus.gr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles