16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Google αλλάζει τα αποτελέσματα αναζήτησης

    Κίνηση ματ έκανε η Google σήμερα και ανακοίνωσε την περισσότερη ενσωμάτωση του Google+ στα αποτελέσματα αναζήτησης.

    Ήταν άλλωστε αναμενόμενο, εφόσον το Google+ είναι «δικό της» παιδί, άρα και θα το προωθούσε αναλόγως.

    Έτσι λοιπόν, ενσωματώνει 3 νέα στοιχεία στις αναζητήσεις:

    1. Τα προσωπικά αποτελέσματα. Τα προσωπικά αποτελέσματα είναι πληροφορίες που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα για εσάς, όπως, φωτογραφίες και δημοσιεύσεις στο Google+ που θα σχετίζονται με  τον κύκλο των επαφών σας και τα ενδιαφέροντά σας. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως προσωπικά.
    2. Προφίλ. Τόσο στην αυτόματη συμπλήρωση στο πεδίο αναζήτησης, όσο και στα αποτελέσματα, θα εμφανίζονται τα προφίλ των ανθρώπων που, είτε ακολουθείτε στο Google+, είτε θα ενδιαφερόσασταν να ακολουθήσετε, σύμφωνα με το αντικείμενο της αναζήτησής σας και παρουσιάζονται ως «εξειδικευμένοι» σε αυτό, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις τους.
    3. Σελίδες και προσωπικότητες. Είναι αποτελέσματα από τις εμπορικές σελίδες του Google+ (ή αλλιώς +pages) ή προβεβλημένα προφίλ ανθρώπων του κοινωνικού δικτύου. Τα αποτελέσματα θα είναι σχετικά με την αναζήτηση που θα κάνετε και το σκεπτικό είναι, να εμφανίζονται αποτελέσματα από το Google+ τα οποία θα σας βοηθήσουν να συμμετάσχετε σε μία κοινότητα με θέμα την αναζήτηση που κάνατε. 

    Δείτε και το βίντεο, αλλά σημειώστε και αυτό που δεν πίστευαν πολλοί, αλλά γίνεται πραγματικότητα. Η Google είναι εντελώς έτοιμη να κάνει το Google+, the next big thing.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles