18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Honor επιστρέφει δυναμικά στο MWC 2023 με δικό της booth!

    Με τις πωλήσεις της να βρισκόνται διαρκώς σε ανοδική πορεία, η Honor δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει και στο φετινό MWC της Βαρκελώνης. Σύμφωνα με την επίσημη επιβεβαίωση της GSMA, η κινεζική ετιαρεία πρόκειται να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της στους χώρους του εκθεσιακού Fira Barcelona. Για αυτό και σε αντίθεση με  πέρυσι που έκανε μόνο μια μικρή εκδήλωση, εκτός έκθεσης πρόκειται φέτος να έχει το δικό της booth. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως από πλευράς της θα υπάρξει μια σημαντική ανακοίνωση στην εκδήλωση.

    Το MWC 2023 θα ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, που συμπίπτει με την φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Magic5. Η Honor δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα τα σχέδιά της, αλλά αυτή η νέα ανακάλυψη σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητες να αποδειχθούν αληθινά τα όσα ήδη ακούγονται τελευταία. Θα μπορούσαμε να δούμε τα Magic5, Magic 5 Pro και Magic5 Ultimate με chipset Snapdragon 8 Gen 2 και τριπλό σύστημα κάμερας 50MP. Δεν σας κρύβουμε ότι ήδη ανυπομονούμε για να γνωρίσουμε από κοντά όλα τα νέα προϊόντα της Honor, αλλά και των υπολοίπων μεγάλων παικτών της mobile βιομηχανίας και το Digitallife μαζί με τα υπόλοιπα τεχνολογκά sites της Smart Press θα βρίσκεται στη μαγευτική Βαρκελώνη για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις κατευθείαν από την πηγή! Stay Tuned!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles