18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H HTC πρόκειται να ανακοινώσει το Viverse smartphone της στις 28 Ιουνίου!

    Πριν από μερικά χρόνια, η HTC άνηκε στους πιο δυνατούς παίκτες της βιομηχανίας, ωστόσο οι απανωτές αποτυχίες της σε εμπορικό επίπεδο, την έκαναν να υποχωρήσει πολύ και έτσι εδώ και αρκετό καιρό η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί παρά μια σκιά του παλιού καλού εαυτού της. Παρόλο που μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε ξεχάσει ακόμη και την… ύπαρξη της στον χώρο των smartphones, παρόλα αυτά η HTC εξακολουθεί να υπάρχει και μάλιστα τελευταία αυτό που γνωρίζουμε και έχουμε δει είναι ότι έχει επενδύσει σημαντικά στην VR και AR τεχνολογία.

    Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η HTC πρόκειται να επιστρέψει στην αγορά της mobile τεχνολογία με ένα νέο smartphone. Το Viverse (όπως μπορείτε να φανταστείτε και από την ονομασία του) θα επικεντρώνεται στην AR και VR τεχνολογία, εστιάζοντας ουσιαστικά στην δική της open-source πλατφόρμα που αφορά στην ανάπτυξη του Metaverse. Σε αυτή τη φάση τίποτα δεν είναι γνωστό αναφορικά με τις δυνατότητες του υπό ανάπτυξη project, παρά μόνο ότι θα «συνεργάζεται» με το Vive Flow VR headset, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η HTC έχει συνεργαστεί με μια σειρά από τηλεπικοινωνιακές εταιρείες (όπως η Taiwan Mobile, Chunghwa Telecom και FarEasTone). Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων λοιπόν  στις 28 Ιουνίου! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles