23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    H Huawei διαψεύδει επίσημα τις φήμες που την θέλουν να σταματάει τη συνεργασία της με την Leica!

    Ζούμε στην online εποχή της υπερπληροφόρησης και ειδικότερα από τη στιγμή που όλοι είμαστε 24/7 στο Internet πολλές φορές γινόμαστε αποδέκτες fake news που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό ακριβώς συνέβη και με μία φήμη που κυκλοφόρησε από έναν εξαιρετικά δημοφιλή Κινέζο leakster (ονόματι Digital Chat Station) και η οποία ήθελε τη Huawei να σταματάει άμεσα τη συνεργασία της με την Leica, η οποία ως γνωστόν βρίσκεται πίσω από τα εκπληκτικά camera setups των smartphones της Huawei. Μάλιστα, όπως τόνισε ο γνωστός leakster, ήδη ορισμένες εταιρείες έχουν προσεγγίσει την Leica για μελλοντική συνεργασία…

    Τελικά, όπως αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός του γνωστού (και μάλλον όχι και τόσο αξιόπιστου) leakster, καθώς σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Huawei (ο οποίος τοποθετήθηκε επίσημα επί του θέματος), χαρακτήρισε την παραπάνω φήμη ως… fake news, τονίζοντας ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρείες εξακολουθεί να ισχύει κανονικά. Παράλληλα και οι εκπρόσωποι της Leica όταν ρωτήθηκαν σχετικά, δήλωσαν πλήρη άγνοια επί του θέματος. Η Leica ως γνωστόν προσφέρει την τεχνογνωσία της πάνω στις εξελιγμένες κάμερες από το 2016 στη Huawei. Με το P9 να αποτελεί το πρώτο smartphone, το οποίο έφερε κάμερες made by Leica μέχρι τα εκπληκτικά Mate 40 και P40, τα οποία σαρώνουν στον τομέα του mobile photography, είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες θα συνεχιστεί για πολλά πολλά χρόνια ακόμη, οδηγώντας σε νέες επιτυχίες (και φυσικά σε νέα ρεκόρ στο DXOMARK)!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles