19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Huawei δυναμικά και στην αγορά των OLED TVs, με την Vision X65 που διαθέτει σύστημα 14 ηχείων!

    Την Huawei την γνωρίζουμε από τα εκπληκτικά smartphones της και φυσικά από την πολυετή παρουσία τους στον τομέα του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Σύντομα όμως θα την γνωρίσουμε και στον χώρο των OLED TVs, καθώς η κινεζική εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε την Vision X65, την πρώτη smart TV της με refresh rate στα 120Hz και ένα ηχητικό σύστημα 14 ηχείων!

    Ο ήχος σε μία smart TV θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα ολίγον τι «παραμελημένο» feature, ωστόσο με την Vision X65, η Huawei αυτό θέλει να το αλλάξει, καθώς το παραγόμενο ηχητικό αποτέλεσμα της τηλεόρασης της θα αγγίζει τα 75W! Εκτός από τον ήχο βέβαια, η Huawei θα εστιάσει και στην ποιότητα της εικόνας, προσφέροντας 1000 nits peak brightness, ενώ μάλιστα στην Vision X65 περιλαμβάνεται μία pop-up camera (24MP με φακό ultra-wide) στο επάνω τμήμα της, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διενέργεια video-κλήσεων. Παράλληλα, στο εσωτερικό της «φιλοξενείται» το homemade chipset της Huawei (HiSilicon H3559C), το οποίο σε συνεργασία με την ειδική NPU θα προσφέρει μια σειρά από εξελιγμένες A.I.-based λειτουργίες.

    Και φυσικά οι fans των tech specs θα χαροποιηθούν ακόμη περισσότερο όταν μάθουν ότι στο εσωτερικό της βρίσκεται ένα Honghu 898 chipset, το οποίο έχει ως «αποστολή» του να βελτιστοποιεί την ποιότητα και την ευκρίνεια του OLED panel, κάνοντας χρήση εξειδικευμένων αλγορίθμων. Τέλος, η Vision X65 έρχεται με μνήμη RAM 6G και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Αν και είναι άγνωστο το ένα και το πότε θα την δούμε από τα μέρη μας, η συγκεκριμένη OLED TV θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά της Κίνας στις 26 Απριλίου, με την τιμή της να προσεγγίζει περίπου τα 3.500 δολάρια.    

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles