13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Lady D έφτασε! Δείτε το τρομακτικό launch trailer του Resident Evil: Village!

    Ένα από τα πιο hot games της φετινής χρονιάς είναι σίγουρα το Resident Evil: Village, με την Capcom για μια ακόμη φορά να ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη. Φυσικά, πέρα από τα γνωστά (και καθιερωμένα) τρομακτικά vibes, η ατραξιόν δεν είναι άλλη από την Lady Dimitrescu, μία βαμπιρέλα ύψους 2 μέτρων και 90 εκατοστών, η οποία έχει τρελάνει το… σύμπαν (οι cosplayers δεν σταματούν να δημιουργούν Lady Dimitrescu costumes). Στο επίκεντρο του story βέβαια βρίσκεται και πάλι ο Ethan Winters, o οποίος ύστερα από όλα όσα πέρασε το Resident Evil 7: Biohazard (ναι η συνύπαρξη με την οικογένεια Baker δεν ήταν και ότι καλύτερο) καλείται αυτή τη φορά να ταξιδέψει στο Castle Dimitrescu και να σώσει την κόρη του.

    Το Village αναμένεται να βαδίσει στον ίδιο δρόμο του RE7: Biohazard, μόνο που οι developers έχουν προβεί σε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο gameplay, προσθέτοντας νέα όπλα και ένα φρέσκο upgrade system που θα βοηθούν τον βασικό πρωταγωνιστή να επιβιώσει ευκολότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με το Village, οι gamers αποκτούν πρόσβαση και στο Mercenary Mode, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να ξεκλειδώσει και το RE:Verse, ένα head-to-head multiplayer mode, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να αναλάβουν τις τύχες ορισμένων εκ των πιο αγαπημένων ηρώων που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στο σύμπαν του Resident Evil. Το RE: Village είναι διαθέσιμο ήδη για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One και παρακάτω θα δείτε τόσο το launch trailer, όσο και ένα σύντομο video που αφορά στα γεγονότα που προηγήθηκαν του Village, έτσι ώστε για να μπείτε καλύτερα και στο κλίμα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles