13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Lenovo έχει στα σκαριά μία 5G έκδοση του πετυχημένου Tab M10!

    H Lenovo έχει ήδη δημιουργήσει ένα εξαιρετικό όνομα στην κατηγορία των οικονομικά προσιτών tablet, ενώ παράλληλα παίζει δυνατά και στην high-end κατηγορία, εξαιτίας του εξαιρετικά πλούσιου προϊοντικού portfolio της. Σύμφωνα με αρκετές διαρροές που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες, η Lenovo ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα νέο προϊοντικό line-up tablet συσκευών και μία εξ΄αυτών θα είναι το Tab M10 5G, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για τον «διάδοχο» του εξαιρετικά πετυχημένου budget-friendly best-seller της, Tab M10.

    Πρόσφατα έκανε την ανεπίσημη εμφάνιση του, το Tab M10 5G (μοντέλο TB-X607Z), το οποίο εκτός του ότι θα προσφέρει 5G connectivity, επιπλέον θα διαθέτει και ακόμη πιο «ενισχυμένο» hardware σε σύγκριση με τον προκάτοχο του. Έτσι λοιπόν εάν η αναφορά που αλίευσαν οι παρατηρητικοί users από το Google Play Console ισχύει, το νέο 10ιντσό Tab M10 θα διαθέτει στην καρδιά του, το Snapdragon 690 5G, ένα chipset με τεχνολογία κατασκευής στα 8nm και 6 Kryo 560 πυρήνες, χρονισμένους στα 1.7GHz και δύο Kryo 560 Gold που το ρολόι τους θα τρέχει στα 2GHz. Παράλληλα, θα περιλαμβάνει Adreno 619L GPU και ενσωματωμένο το X51 modem. Τα παραπάνω specs θα συνοδεύονται από 6GB RAM, με την ανάλυση να ανέρχεται στα 1200×1920 pixels. Αναμφίβολα, εάν προσφέρει τα παραπάνω tech specs και διατηρηθεί σε χαμηλή τιμή, τότε η Lenovo μάλλον θα προσθέσει ένα ακόμη best-seller στη πλούσια συλλογή των προϊόντων της. Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles