21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H νέα gaming streaming υπηρεσία NVIDIA GeForce Now είναι διαθέσιμη και φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στο gaming!

    To Google Stadia (ανεξάρτητα από τα προβλήματα του) έφερε στο προσκήνιο τη συζήτηση για το εάν πλέον πλησιάζουμε προς το τέλος της ζωής των gaming platforms με την physical μορφή τους. Σίγουρα οι συζητήσεις θα φουντώσουν ξανά από τη στιγμή που η NVIDIA προχώρησε στην κυκλοφορία της νέας gaming streaming υπηρεσίας, ονόματι NVDIA GeForce Now!

    Η εν λόγω streaming υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους gamers να παίζουν τους αγαπημένους τους τίτλους σε κάθε συμβατή πλατφόρμα (PC, Mac, NVIDIA Shield και συσκευές Android). To NVIDIA GeForce Now είναι συμβατό με περίπου 400 τίτλους, ωστόσο ακόμη κάποιοι εξ΄αυτών δεν έχουν ξεκλειδωθεί. Σύμφωνα με την Nvidia, το GeForce Now είναι μια cloud-based streaming υπηρεσία, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίζετε από οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Εάν βέβαια θέλετε να παίξετε σε mobile συσκευές θα πρέπει να διαθέτετε 2GB RAM και λειτουργικό Android 5.0 ή μεταγενέστερο. Μάλιστα, η NVDIA προτείνει για τους fans του mobile gaming να συνδέουν τις συσκευές τους στον Wi-Fi δίαυλο των 5GHz, έτσι ώστε να απολαύσουν την καλύτερη και ταχύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

    Με έναν μεμονωμένο GeForce Now account θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις συμβατές συσκευές σας, ενώ όπως έγινε γνωστό από την NVIDIA η εν λόγω υπηρεσία θα είναι free προσφέροντας περιορισμένη χρονική διάρκεια στα gaming sessions σας (1 ώρα). Σε περίπτωση που οι gamers επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα πιο premium features της υπηρεσίες θα πρέπει να καταβάλλουν το πόσο των 5$ το μήνα. Εξυπακούεται ότι όπως με όλες τις συγκεκριμένες υπηρεσίες αυτού του τύπου απαιτείται πολύ καλή σύνδεση στο Internet.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles