18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H νέα σειρά Stumptown με την Cobie Smulders έρχεται στο Fox Life

    Βασισμένη στο ομώνυμο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Greg Rucka, η νέα σειρά «Stumptown» με την Cobie Smulders (How I Met Your Mother, The Avengers) κάνει πρεμιέρα στο FOX Life τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 21.00. Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

    FOX Life Stumptown (Header)

    Η σειρά «Stumptown» ακολουθεί την Dex Parios (Cobie Smulders) μια δυναμική, ατρόμητη και χαρακτηριστικά ετοιμόλογη βετεράνο του Αμερικανικού στρατού, με μία ιδιαίτερα μπερδεμένη ερωτική ζωή, χρέη από παλαιότερες «περιπέτειες» με τον τζόγο αλλά και έναν μικρότερο αδερφό που πρέπει παράλληλα να φροντίζει. Η υψηλή στρατιωτική νοημοσύνη της Dex, την καθιστά σπουδαία ιδιωτική ντεντέκτιβ. Tο απροσδόκητο στυλ της, την τοποθετεί στο στόχαστρο σκληροπυρηνικών εγκληματιών, τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει με πρακτικές που πολλές φορές απέχουν από τις συνήθεις πρακτικές της αστυνομίας.

    151789_0107

    Στη νέα δραματική σειρά «Stumptown» πρωταγωνιστούν επίσης οι Grey McConell (Jake Johnson) και Detective Miles Hoffman (Michael Ealy).

    ΠΡΕΜΙΕΡΑ «STUMPTOWN»: ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ FOX LIFE

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles