20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H νύχτα που οι Αμερικάνοι ανακάλυψαν το Samsung Galaxy Note

    [CES 2012]

    Παρακολουθώντας την παρουσίαση της Samsung στα πλαίσια της CES 2012, σκέφτηκα δύο πράγματα. Πρώτον, πόσο διαφορετικός είναι ο τρόπος προσέγγισης του Αμερικανικού κοινού, μίας πολύ σοβαρής αγοράς για ένα κατασκευαστή συσκευών, της Samsung σε σχέση με την LG.

    Και το δεύτερο, πως παρακολουθούσα την ιστορική στιγμή που η Αμερικανική αγορά ανακάλυπτε το Samsung Galaxy Note.

    Στην φανταστική παρουσίαση της μίας ώρας που έκανε η Samsung, ήταν φυσικό να μείνουμε όλοι καθηλωμένοι με το concept που αφορούσε το πώς μπορεί μία εταιρεία να μεταθέτει τα όρια στην επικοινωνία.

    Με τις εκπληκτικές Smart TVs, την επικοινωνία μεταξύ των συσκευών, την προσήλωση στο περιεχόμενο και τις εφαρμογές, αλλά και τα νέα laptops, η Samsung αποδεικνύει πως, έχει πράγματα να καυχιέται, αλλά και ξέρει πώς να καυχηθεί γι αυτά. Μέχρι και διάλογο με τα Angry Birds, άνοιξε ο Tim Baxter, πρόεδρος της Samsung Electronics US, on stage.

    Κι έπειτα, έρχεται το υβρίδιο μεταξύ smartphone και tablet. Το Samsung Galaxy Note. Οι συντάκτες που είχαν γράψει γι αυτό, ή όσοι από αυτούς το είχαν δει από κοντά στην IFA 2011, το έπαιζαν … cool.

    Για λίγο όμως. Δεν μπόρεσαν να μη το θαυμάσουν από κοντά και να μην αναγνωρίσουν τις δυνατότητές του. Και είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν στο booth της Samsung για να το πιάσουν στα χέρια τους.

    Πέρα από τα kudos που αξίζουν στη Samsung για την… σκηνική της παρουσία, όσο και για τις συσκευές που έδειξε, αυτό που θα μείνει από αυτή τη βραδιά, είναι η χαρά πως εμείς, εδώ, στην άκρη του πουθενά, αυτό το υβρίδιο το έχουμε ήδη στα χέρια μας και παίζουμε μαζί του. Και ήδη γνωρίζουμε τις δυνατότητές του.

    Κάποιοι άλλοι… τώρα το ανακαλύπτουν.

    Φώτο: Engadget

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles