15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H OnePlus ανακοινώνει μια εικονική συναυλία που φιλοξενείται σε πραγματικό Igloo, κατασκευασμένο από τηλέφωνα OnePlus

    Η OnePlus, η παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας, ανακοίνωσε μια διαδραστική συναυλία Igloo – The Phone Dome Concert – που τροφοδοτείται από συσκευές OnePlus, η οποία θα φιλοξενηθεί στη Δανία και θα προβληθεί ζωντανά στα social media της OnePlus στις 4 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Αντιλαμβανόμενη πλήρως πώς η δύναμη της τεχνολογίας ενθαρρύνει βαθιές και ουσιαστικές επαφές, η OnePlus δημιουργεί μια μοναδική πλατφόρμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε από όλο τον κόσμο να επανενωθεί μέσω της δύναμης της μουσικής.

    Η OnePlus, μία μάρκα που βασίζεται στην κοινότητα της, αντιλαμβανόταν πάντα τη σημασία του να είναι κάποιος συνδεδεμένος, όπου κι αν βρίσκεται. Σε μία χρονιά που οι επαφές έχουν υποφέρει περισσότερο, η OnePlus εξέλαβε αυτήν την πρόκληση ως ευκαιρία να αξιοποιήσει την προηγμένη τεχνολογία της για να προσφέρει πίσω στην παγκόσμια κοινότητά της, επιτρέποντάς τους να συνδεθούν σε μια μοναδική διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας. Καθώς η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα, η διαδραστική συναυλία θα επιτρέψει σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να αισθάνονται συνδεδεμένοι ανεξάρτητα από την ώρα και την τοποθεσία.

    Για να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση, η OnePlus χτίζει μία ειδικά κατασκευασμένη livestream εξέδρα από 50 τηλέφωνα OnePlus, δημιουργώντας ανθρώπινες συνδέσεις μέσω της καινοτομίας. Οποιοσδήποτε από όλο τον κόσμο θα μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την εκδήλωση, με επικεφαλής τον βραβευμένο καλλιτέχνη Mads Langer, ο οποίος θα πρωτοπορήσει σε αυτήν την εμπειρία που «ζωντανεύει» χάρη στην τεχνολογία της OnePlus.

    «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να είμαστε κοντά στην κοινότητά μας με τρόπους που τους αφορούν, πέρα ​​από τα προϊόντα μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στην κοινότητά μας μια μοναδική εμπειρία ζωής, να συνδεθούν μεταξύ τους, καθιστώντας αυτήν τη συναυλιακή εμπειρία διαθέσιμη σε όλους. Και με τόσους πολλούς καταναλωτές σήμερα να διαθέτουν smartphone – αυτή η συναυλία έχει τη δυνατότητα να είναι η μεγαλύτερη livestream συναυλία στον κόσμο », δήλωσε ο Tuomas Lampen, Επικεφαλής Στρατηγικής της OnePlus Europe. «Με τη δύναμη των συσκευών OnePlus, όχι μόνο έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό Igloo ως χώρο συναυλίας, αλλά θα είμαστε επίσης σε θέση να προσφέρουμε στην κοινότητά μας μια απρόσκοπτη εμπειρία προβολής από την άνεση των σπιτιών τους».

    Η διαδραστική συναυλία σε πραγματικό χρόνο θα μεταδοθεί πλήρως σε συσκευές OnePlus, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας και πραγματικό περιεχόμενο βίντεο, χάρη στις ισχυρές δυνατότητες βίντεο.

    Επισκεπτόμενοι τις σελίδες της OnePlus στο Instagram, οι χρήστες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτήν την ειδική πρόκληση, όπου 20 νικητές σε όλη την Ευρώπη θα επιλεγούν για μια μοναδική εμπειρία προβολής της διαδραστικής αυτής συναυλίας Igloo.

    Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα Instagram της OnePlus και στο YouTube κανάλι του Mads Langer.

    Για να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση και να παρακολουθήσετε την επερχόμενη αποκάλυψη ακολουθήστε την OnePlus στο Instagram.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles