17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η οργισμένη απάντηση του twitter στις αλλαγές αναζήτησης της Google

    Αυτή είναι μία κακή μέρα για το internet“. Αυτό ήταν το tweet του Alex Macgillivray, νυν στελέχους του Τwitter και πρώην υπάλληλος της Google.

    Η παραπάνω αντίδραση έγινε και επίσημη ανακοίνωση του Twitter:

    “Για χρόνια, οι άνθρωποι βασίζονταν στο Google να τους προσφέρει τα πιο σχετικά αποτελέσματα, κάθε φορά που ήθελαν να βρουν κάτι στο internet.

    Συχνά, θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα γεγονότα στον κόσμο και τις έκτακτες ειδήσεις. Το Twitter, έγινε μία ζωτικής σημασίας πηγή για άμεση πληροφόρηση, με περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες να στέλνουν 250 εκατομμύρια tweets κάθε μέρα, για οποιοδήποτε θέμα. Όπως έχουμε δει επανηλημένα, τα νέα “σκάνε” πρώτα στο Twitter, συνεπώς, οι λογαριασμοί του Twitter και τα ίδια τα tweets, είναι συνήθως τα πιο σχετικά αποτελέσματα.

    Ανησυχούμε πως, ως αποτέλεσμα των αλλαγών της Google, η αναζήτηση αυτής της πληροφόρισης, θα είναι πολύ πιο δύσκολη για όλους. Πιστεύουμε πως είναι κακό για τους ανθρώπους, για όσους δημοσιεύουν, για ειδησεογραφικούς οργανισμούς αλλά και τους χρήστες του Twitter.”

    Τα πιο “προσωποποιημένα” αποτελέσματα αναζήτησης που ανακοίνωσε η Google, σίγουρα έχουν κάνει τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα να ανησυχούν. Τόσο το Twitter, όσο και το Facebook έρχονται σε δεύτερη μοίρα στις αναζητήσεις μας, στην πρώτη σε χρήση μηχανή αναζήτησης.

    Εσείς τι λέτε; Η “προώθηση” του Google+ από το μεγαλύτερο “εργαλείο” της Google, την μηχανή αναζήτησης, θα βλάψει την αντικειμενική ενημέρωσή μας στο διαδίκτυο; Έχει το Facebook ή το Twitter να φοβάται ότι θα πληγεί ανεπανόρθωτα;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles