17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H πρώτη φωτογραφία από το σετ του Avengers: Infinity War δείχνει τον Josh Brolin ως Thanos

    Η παραγωγή του Avengers: Infinity War θα ξεκινήσει επίσημα τον Νοέμβριο, ωστόσο οι αδελφοί Anthony και Joe Russo κάνουν ήδη τις ετοιμασίες στο νέο σπίτι της Marvel, βλέπε Pinewood Atlanta Studios. Από εκεί είναι και η φωτογραφία που χάρισαν σήμερα στο κοινό μέσω της Facebook σελίδας τους, που είχε την απλή υποσημείωση “πρόβες”. Τις οποίες φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει ο απόλυτος κακός της ταινίας, που δεν θα είναι άλλος από τον τρελό τιτάνα, Thanos. 

    thanos-infinity-war-header-11-1-1

    Αυτόν που θα ερμηνεύσει ο Josh Brolin, που σιγά σιγά μπαίνει στο CGI νόημα των σούπερ ηρώων αφού τον βλέπουμε εδώ να φοράει το “motion capture suit” του και δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι μωβ. Οι Russo είναι σε φάση pre-production και δοκιμάζουν διάφορα πράγματα με τον Brolin, ο οποίος θα σταθεί σίγουρα μπροστά στην κάμερα μαζί με το υπόλοιπο καστ, αρκετή όμως από την δουλειά του θα την κάνει σόλο με την τεχνολογία να είναι η μοναδική του παρέα συν τους δύο σκηνοθέτες, που επιστρέφουν στις superhero ιστορίες μετά τα Captain America: The Winter Soldier και Captain America: Civil War.

    14232044_836386596497274_5927327789011170210_o

    Η ταινία που αρχικά ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη, τελικά έγινε ένα και μοναδικό project και θα αποτελέσει την τρίτη ταινία του Avengers franchise, που θα γυριστεί κολλητά με την τέταρτη η οποία δεν έχει αποκτήσει ακόμα τίτλο. Οι σεναριογράφοι Christopher Markus και Stephen McFeely έχουν ήδη γράψει τα κείμενα, με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην σύμπραξη των Avengers και των Guardians of the Galaxy. Η ταινία αναμένεται στις 4 Μαίου του 2018, με την τέταρτη να καταφθάνει στον ακόμα πιο μακρινό Μάιο του 2019. Και οι δύο θα είναι 3D.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles